Sulīgs cūkgaļas šašliks: pārbaudīta slavena kulināra recepte

Pavasaris ir pikniku un šašliku. Tāpēc vēlamies dalīties ar jums ar slavenā kulinārijas blogera Valērija Ponomara recepti sulīgam cūkgaļas šašlikam.

Marināde ar tomātu sulu un garšvielām sniedz apbrīnojamu rezultātu.

Sastāvdaļas:

Cūkgaļas kakla karbonāde – 2 kg

Sīpoli – 1 kg

Rupjā sāls – 1 tējkarote

Melnie pipari – 1 tējkarote

Ķimenes – 1 tējkarote

Tomātu sula – 250 ml

Lasi vēl: Aprīļa spoguļdatumi: cik reizes vēl varēsim ievēlēties vēlēšanos

Pagatavošanas metode:

Gaļu sagrieziet vistas olas lieluma gabaliņos. Sagriež perpendikulāri šķiedrām.

Sīpolu sagriež un sajauc ar sāli, lai tas izdalītu sulu, un ievieto dziļā bļodā. Pievieno garšvielas un tomātu sulu, tad visu sajauc ar gaļu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Atstāj gaļu marinēties vismaz uz četrām stundām vai, vēl labāk, atstāj uz nakti. Šajā laikā šašliks iemarinēsies nevainojami.

Uzlieciet gaļu uz iesmiem un cepiet uz oglēm 10-15 minūtes, laiku pa laikam pagriežot. Pirms pasniegšanas šašliku pārkaisa ar marinētiem sīpoliem.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment